Centrul de Cultură al Județului Bihor a lansat o invitație la un concert de primăvară, intitulat „Drag de Mărțișor”, care va reuni pe scenă numeroși cântăreți de folclor.

Mai precis, vor putea fi văzuți și ascultați Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Gicu, Mihaela și Ciprian Istrate, Petrică Mureșan, Antonela Ferche Buțiu, Alexandru Pop Zărăndean, Florin Boita, Traian Stoiță, Alexandru Carțiș, Teodora Șandru, Ciprian Zapota, Roxana Gudiu, Alex Lucaciu și Rareș Ienciu. Prezentatoarea evenimentului va fi Iuliana Tudor.

De asemenea, publicul se va putea bucura de momente artistice oferite de Grupul Vocal „Lioara” al Școlii de Arte Francisc Hubic, coordonat de prof. Antonela Ferche Buțiu, și de Ansamblul Folcloric „Nuntașii Bihorului”, coordonat de președintele Dinu Avram. Toți artiștii vor fi acompaniați de Orchestra „Rapsodia Bihoreană”, dirijată de prof. Liviu Buțiu.

Spectacolul va avea loc joi, 7 martie, începând cu ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, iar biletele s-au pus deja în vânzare, la prețul de 25 de lei/tichet. Ele pot fi cumpărate de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri între orele 9 și 17, sau pot fi rezervate la numărul de telefon 0259-468.468.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!