Ziua Internaţională a Copilului este un nou prilej pentru ERA Park să îi sărbătorească pe cei mici în stilul propriu, astfel că pentru luni, 1 iunie, le-a pregătit o zi plină de bucurie.

Începând cu ora 17, sub cupola ERA, copiii sunt invitaţi la un spectacol inedit de muzică clasică susţinut de orchestra de 18 suflători Oradea Wind Ensemble, cu melodii celebre din desene animate. Micuţii vor păşi, astfel, în lumea poveştilor cu Tom şi Jerry, Marşul Gladiatorilor, Frozen, The Flinstones, Titanic, Washington Post, Piraţii din Caraibe, Shrek ori Star Wars.

Distracţia începe, însă, încă de dimineaţă. Între orele 9 şi 12 şi mai apoi între 17 şi 19, mascota BombonERA va fi alături de prietenii ei într-o scenetă interactivă, îmbinată cu dans, cântec şi voie bună.

Petrecerea se dă tot sub cupolă, iar la ea sunt aşteptaţi să ajungă toţi copiii, împreună cu părinţii şi amicii lor. Aşa cum se cade la un asemenea eveniment, micuţii vor fi pictaţi pe faţă, vor primi baloane modelate şi se vor putea juca cu personaje de basm.

Ca de obicei, intrarea este liberă. La mulţi ani, copii! Să fiţi mereu voioşi şi sănătoşi!

Citiţi mai multe detalii despre evenimentele ERA Park, pe pagina de Facebook a centrului comercial, https://www.facebook.com/eraoradea!