Concert inedit joi seară, la Moszkva. Trupa "Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut" vine pentru prima oară la Oradea, într-un concert de la ora 20.

"Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, iniţial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP "Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiţi", în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula şi lui Vlad i s-au alăturat Matei Puşcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) şi Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin)", arată un comunicat al organizatorilor.

Preţul unui bilet este 15 lei, în avans, în limita locurilor disponibile (bilete disponibile la bar). În zoua evenimentului, la intrare, intrarea costă 20 de lei.

Biletele se găsesc şi online pe site-ul iabilet.ro.

"Albumul îşi propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare, dar şi de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă si titlurile pieselor la diversele trăiri si întamplări pe care oamenii le întâmpină în viaţa de zi cu zi", mai transmit organizatorii.

Vezi mai jos cum cântă!