Vremea bună încinge atmosfera la ERA Park Oradea. Una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, Irina Rimes, va concerta duminică, 8 mai, în centrul comercial din Calea Aradului nr. 62.

Va fi un super show în care interpreta hit-urilor  "Ce s-a întâmplat cu noi", "N-avem timp", "Bolnavi amândoi", "Pentru totdeauna" ori - cel mai recent - "Ba ba da (Inima mea bate)" îi va "antrena" pe cei prezenţi cu o parte dintre cele mai ascultate melodii din România.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 18,  în parcarea complexului, iar în deschidere iubitorii muzicii sunt invitaţi să o asculte pe talentata artistă orădeancă Larisa Oneţ.

Cei care vor trece pe la ERA Park cu siguranţă nu se vor plictisi nici în acest sfârşit de săptămână. Fie că aleg să îşi petreacă duminica afară, în parcare, la parcul de distracţii şi în zona de gustări, fie în interior, doritorii vor avea posibilitatea să opteze pentru activităţi variate, de la plimbările cu Trenuleţul Vesel, până la jocuri şi simulatoare diverse, respectiv tenis de masă ori padel.

„Participarea la concert este gratuită pentru toată lumea, iar distracţia garantată, vorba cântecului: până la capăt!”, au transmis reprezentanții ERA Park.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!