Una dintre cele mai difuzate artiste ale momentului, Mira, soseşte la ERA Park Oradea! Interpreta va susţine un super concert sub cupola centrului comercial duminică, 13 octombrie, începând cu ora 19.

După ce săptămânile trecute şi-a lansat cea mai nouă piesă, "Maldita Noche", Mira va interpreta, la Oradea, şi creaţii care au consacrat-o, binecunoscute publicului, precum "Uit de tine", "Cum de te lasă" sau "Străzile din Bucureşti". Ultima se numără printre cele mai în vogă melodii din România, fiind realizată în colaborare Florian Rus.

Pe numele ei real Maria Mirabela Cismaru, Mira s-a născut pe 12 martie 1995, la Rovinari. Cântăreaţă de mică, ea a devenit cunoscută în 2012, când a participat la "Vocea României", făcând parte din echipa lui Marius Moga. De-a lungul anilor, a cucerit topurile în repetate rânduri. În 2017, Mira a devenit noua voce a DJ Project, alături de care a lansat, între altele, piesa "Inimă nebună", care a strâns peste 53 milioane de vizualizări pe YouTube, iar în toamna anului trecut a colaborat cu Vescan pentru piesa "Ce o fi, o fi", care s-a dovedit, de asemenea, un succes.

În deschiderea concertului de la ERA Park Oradea, pe scenă vor evolua şi artişti locali precum Larisa Oneţ şi dansatorii de la Mana Dance Academy. 

Bineînţeles, intrarea va fi liberă pentru toată lumea.

Vă aşteptăm cu drag!