Trupa „Om la lună” concertează vineri, 7 iunie, la Noo'vo Resto Lounge, prezentând totodată și primul cântec de pe viitorul album. Despre acesta, fondatorul formației, Doru Pușcașu, spune că este „un album despre evoluția unor oameni care își trăiesc, în sfârșit, visul lor dintotdeauna”.

„Om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, singurătate, bucurie, tristețe și regăsire”, se prezintă trupa pe site-ul propriu. 

„În octombrie 2023 am stat două săptămâni împreună la Corbu și am scris discul patru. Treisprezece cântece în care am pus tot ceea ce am devenit în anii ăștia cinci de om la lună – trupa. Un album despre evoluția unor oameni care își trăiesc, în sfârșit, visul lor dintotdeauna. Cu bucurie și mirare, cu lupta cu timpul și cu frica finalului, cu revolta adultului și grija părintelui, cu alegerile bune sau greșite, dar cu curajul celui care și-a înțeles scopul și sensul. Un album în care am pus ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și mult albastru de mare și cer. Acum este timpul să începem să vă arătăm ce a ieșit”, a transmis Doru Pușcașu, cel care a pus bazele trupei, în 2019. 

Orădenii sunt așteptați de la ora 19 la Noo'vo Resto Lounge, iar concertul va începe la ora 20.30. 

Biletele se pot cumpăra de pe platforma eventbook.ro sau se pot rezerva la numărul de telefon 0750 432 211. 

Prețul unui bilet este 75 lei (early-bird - primele 50 bilete) sau 85 lei (în presale). În ziua evenimentului, un bilet va costa 100 lei. Copiii sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!