Festivalul Familiei a debutat, sâmbătă, cu succes la ERA Park. În parcarea centrului comercial au fost amenajate zone de joacă pentru copii şi un adevărat parc de distracţii.

Însoţiţi de părinţi, cei mici s-au distrat tăvălindu-se printr-o "mare" cu biluţe albe, au sărit pe bungee trambuline, s-au dat pe tiroliană şi şi-au exersat precizia trăgând la ţintă cu puşti de jucărie. Cei mai abili au primit, drept recompensă, jucării de pluş.

Tot la ERA, micuţii dar şi adolescenţii s-au înghesuit să se ciocnească la volanul maşinuţelor de pe pista electrică şi au încercat alte senzaţii tari pe un carusel rapid. De asemenea, la Festivalul Familiei a ajuns şi un ponei, care i-a plimbat în spinare pe copii într-un mic ţarc.

Organizatorii au adus în parcarea mall-ului şi mai multe standuri cu mâncare şi bunătăţi dulci, precum ciocolată de casă, halva, vată pe băţ, kurtos kalacs şi gogoşi americani.

Sâmbătă seara, celor câteva sute de orădeni adunaţi la ERA le-au cântat Ami şi Irina Rimes, aceasta din urmă obţinând cele mai multe aplauze cu hitul ei "Visele".

Distracţia continuă şi duminică la Festivalul Familiei, când sunt programate din nou o serie de activităţi pentru copii, iar seara, de la ora 19, un concert al formaţiei Vanotek, urmat de unul susţinut de Feli & the TM Groove.


Duminică, 17 septembrie

PROGRAM SCENĂ:

Ora 18:00 - Kidz Zumba cu Giani

Ora 19:00 - Concert Vanotek

Ora 20:00 - Concert Feli & the TM Groove

PROGRAM ATELIERE:

Ora 11:00 – 18:00 – Atelier LEGO

Ora 11:30 – 17:30 – Concurs Hocus – Pocus cu premii

Ora 12:00 – 15:00 – Atelier de creativitate morişti colorate:

- Capsula timpului (capsula va fi ţinută închisă timp de 1 an)

- Aruncare la ţintă

- Concurs de baloane de săpun

- Mini golf

- Ridicare de zmee

- Experimente ştiinţifice părinte - copil

Ora 16:00 – 17:00 – Atelier de magie