Anul 2020 se anunţă unul promiţător, din perspectiva concertelor care vor avea loc în România, scrie news.ro.

Unul dintre cele mai aşteptate concerte este cel al lui Celine Dion, artistă care vine pentru prima oară în ţara noastră. Ea va urca pe scena Arenei Naţionale pe 29 iulie, în cadrul turneului "Courage World Tour", majoritatea biletelor fiind deja vândute. Preţurile au fost curpinse între 225 de lei şi 3.075 lei, în cazul pachetelor VIP Diamond.

Şi îndrăgita Lara Fabian va concerta în România. Pe 14 ianuarie, ea are programat un concert la Cluj Napoca, iar pe 3 februarie la Bucureşti. Evenimentele sunt programate după ce în luna noiembrie artista şi-a anulat în ultima clipă trei concerte în România (unul la Craiova şi două la Bucureşti), din cauza unei boli.

Richard Clayderman revine în România cu un nou concert dedicat Zilei Femeii, "La Belle Epoque", care va avea loc la Ateneul Român pe 14 şi 15 martie. De asemenea, se reîntoarce în faţa fanilor români Pink Martini, care are programat un spectacol pe 30 martie, la Bucureşti.

Un concert aşteptat este şi cel al trupei Cargo, care va sărbători, pe 16 mai, la Arenele Romane, 35 de ani de la înfiinţare.

Trupa Judas Priest, una dintre legendele scenei metal internaţionale, revine la Bucureşti pe 21 iulie la Arenele Romane în cadrul turneului aniversar "50 Heavy Metal Years". Violonistul David Garrett va concerta şi el, din nou, în ţara noastră. El are programate două spectacole: la Sala Palatului din Capitală, pe 21 octombrie, şi la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 23 octombrie.