Megastarul Robbie Williams a făcut, vineri seară, un show de excepţie în Piața Constituției din Capitală. 60.000 de români au venit să-l vadă. Fanii au cântat piesele artistului, au aplaudat și s-au simțit minunat. Printre ei, şi Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

Robbie Williams a ţinut publicul cu sufletul la gură de la început până la final. Mărturisește că nu se aștepta la o asemenea primire.

După ce le-a spus fanilor "Mulţumesc" în limba română, Robbie Williams a continuat în limba engleză: "România, ai fost al naibii de minunată". "Nu ştiam că sunt atât de mulţi oameni care vor veni să vadă show-ul, sper că v-aţi distrat", a mai spus artistul în încheierea concertului.

Un moment emoţionant din timpul spectacolului a fost cel în care pe scenă a urcat tatăl artistului, iar cei doi Williams au cântat împreună o melodie.

Concertul susţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei a început în jurul orei 21.00, cu piesa "Let me entertain you", peste 60.000 de fani, majoritatea tineri, fiind prezenţi la eveniment.

A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost "Rock DJ", după care artistul a salutat publicul în limba română: "Bună seara, Bucureşti!".

"Sunt foarte faimos aici, permiteţi-mi să mă prezint: numele meu e Robbie fucking Williams, aceasta este trupa mea şi, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună", a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

Printre fanii lui Robbie Williams se numără şi Carmen Iohannis. Prima Doamnă a fost fotografiată zâmbitoare, în mijlocul prietenilor, cu puţin timp înainte ca artistul să urce pe scenă.

Concertul a făcut parte din turneul "Let me entertain you", iar la întreaga producție, desfășurată pe o scenă de aproape 60 de metri, au lucrat nu mai puțin de 300 de membri ai staff-ului și 150 de mașiniști. 600 de agenți de securitate s-au asigurat că show-ul se desfășoară fără probleme.

După concert, Robbie Williams s-a retras la hotelul de lux din centrul Bucureştiului, acolo unde a fost cazat. Show-ul de vineri seară i-a adus un venit uriaş, de un milion și jumătate de euro. Britanicul are o avere estimată la 200 de milioane de dolari.