Anul acesta, concertul organizat de municipalitate şi dedicat Zilei Naţionale a României va avea loc o zi mai târziu, pe 2 decembrie, de la ora 18, avându-i ca invitaţi pe Grigore Leşe şi Nicolae Furdui Iancu, alături de Ansamblul Artistic Profesionist Crişana.

Directorul executiv al Asociaţiei pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune (APTOR), Mihai Jurca, responsabil cu organizarea evenimentelor municipalităţii, a explicat că acest lucru se datorează indisponibilităţii artiştilor invitaţi în data de 1 decembrie, precum şi a sălii Teatrului Regina Maria.

Săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă dedicată Târgului de Crăciun din Oradea, Mihai Jurca a afirmat că preţurile biletelor vor fi de 5 lei sau 10 lei, în funcţie de locul în sală, pentru a reveni marţi cu o erată transmisă prin intermediul Biroului de Presă al Primăriei.

"La momentul susţinerii conferinţei de presă, detaliile spectacolului nu erau stabilite, fapt pentru care datele legate de preţul biletelor a fost anunţat greşit, fiind preluate automat preţurile de la ultimul spectacol susţinut în cadrul Toamnei Orădene (5 şi 10 lei). Preţurile corecte pentru acest spectacol sunt preţurile practicate la spectacolele de teatru care sunt susţinute în stagiunea normală", se arată în comunicatul semnat de Mihai Jurca.

Drept urmare, preţurile corecte sunt: balcon rând I - 20 lei, rând II până în spate 15 lei, lojile centrale 30 lei şi lojile laterale locurile 1 şi 2 25 lei. Locurile 3-4 din lojile laterale sunt 20 lei. Locurile din sală sunt 20 lei şi primele două locuri din lojile de la parter sunt 25 lei, iar locurile 3-4 sunt 20 lei.

Biletele se vând la Agenţia Teatrului şi pe biletmaster.ro.