Vineri, 15 decembrie, de la ora 19, Catedrala Sf. Nicolae din Oradea va răsuna de glasurile copiilor, anunțând bucuria sărbătorii de Crăciun.

Concertul va fi susținut de Enjoy Music, dirijat de Ovidiu Lazăr, participant la Vocea României, Corul Liceului „Don Orione”, condus de Nicoleta Arendaș, Grupul „Dominic Savio”, sub îndrumarea lui Mihai Dumea, și Corul Liceului „Iuliu Maniu” din Oradea, sub bagheta Nicoletei Țâmpu. Concertul va fi prezentat de tinerii Maria Vașadi și Dragoș Tomescu și va fi transmis la postul de televiziune MariaTv.

Potrivit profesoarei Nicoleta Țâmpu, „pentru această ediție a Concertului de Crăciun al copiilor, Corul Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” a pregătit la final un moment special, în care vor interpreta împreună elevii, preoții și cadrele didactice ale școlii, pentru a împărtăși tuturor credincioșilor bucuria și împlinirea pe care cu toții – copii și adulți – o simt când vestesc Nașterea Domnului”.

La pian, pentru acest moment, se va afla viceprimărița Antonia Nica.

Evenimentul este organizat de Episcopia Greco-Catolică de Oradea, care transmite că: „În această frumoasă perioadă din an, tumultoasă poate pentru mulți dintre noi, vă invităm să vă încărcați sufletele cu „voci de îngeri”, care vor susține Concertul de Crăciun al copiilor”.

De asemenea, Catedrala Greco-Catolică „Sf. Nicolae” își sărbătorește, marți și miercuri, hramul Sf. Ierarh Nicolae, patronul spiritual al Eparhiei Greco-Catolice de Oradea, ocazie cu care vor fi prezente moaștele Sf. Nicolae din Mira Lichiei, până în seara zilei de miercuri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!