Pe din două

Sute de orădeni au ales vineri seară să suporte frigul şi vântul pentru a-i vedea live pe Edward Maya şi Vika Jigulina, care au sosit pentru prima oară în România la Lotus Center. Concertul, programat iniţial la ora 19, în parcarea centrului comercial, a început cu o întârziere de aproape o oră, dar artiştii şi-au luat revanşa, interpretând în faţa celor câteva sute de orădeni strânşi în parcarea centrului comercial. Cele mai aplaudate piese au fost "Stereo love" şi "This is my life".

Sonorizarea nu a fost însă la înălţimea artiştilor, sunetul fiind pe alocuri neclar şi mai puternic decât vocea celor doi interpreţi. Deşi în repetate rânduri Edward i-a îndemnat pe orădeni să ridice mâinile în aer, acest fapt nu s-a întâmplat. Publicul a fost destul de "amorţit", majoritatea spectatorilor limitându-se doar să pozeze sau să filmeze cu telefoanele mobile. Cei mai entuziasmaţi au fost adolescenţii şi copiii din primele rânduri.

În jurul orei 21, din cauza frigului, concertul a fost întrerupt, iar instalaţia a fost montată în interiorul complexului, în zona Food & Entertainment. A fost momentul în care mai mult de jumătate dintre spectatori au luat-o spre case, iar ceilalţi au stat în interior continuând să îi asculte şi apoi, preţ de 20 de minute, s-au pozat cu Edward Maya şi Vika Jigulina şi au primit autografe.

"Nebunie" la reduceri

Mult mai receptivi au fost însă orădenii la "Noaptea reducerilor", holurile centrului comercial fiind pline de clienţi. Orădenii au invadat cu miile complexul, chiar dacă nu chiar toate magazinele, ca de pildă Zara, Bershka sau Stradivarius, au avut reduceri speciale.

La polul opus s-au găsit Steilmann, cu reduceri de 70%, Pada Murre cu 60%, Sprider cu până la 40%, Sintezis între 5 şi 35% şi Leonardo şi Benvenuti, cu reduceri de până la 20%. La o primă vedere, cele mai frecventate magazine au fost Kenvelo, Sprider, Leonardo şi New Yorker.

Pe de altă parte, Noaptea Reducerilor în Lotus Center a fost un prilej de întâlnire între prieteni, noua zonă de Food & Entertainment fiind ticsită de lume.

Urmează Voltaj şi Guess Who

Campania "The Pink days" va continua până pe 23 octombrie. În fiecare seară de la ora 19, până joi, magazinele îşi vor prezenta cele mai noi colecţii toamnă-iarnă, în cadrul Lotus Fashion Week iar punctul culminant va fi sâmbătă, când va avea loc prezentarea de modă a celebrului designer Cătălin Botezatu, sub numele "Boxing Show by Cătălin Botezatu".

Tot sâmbătă, de la ora 20, va avea loc şi concertul trupei Voltaj iar duminică, de la ora 20, va veni rândul orădenilor care îndrăgesc hip-hopul să se bucure, pentru că pe scenă va urca Guess Who. Dintre melodiile care urmează să fie cântate, nu vor lipsi "Tot mai sus", "Locul potrivit" sau "Azi nu".

În aceeaşi seară, de la ora 22, în zona de Food & Entertainment, va avea loc şi un afterparty cu Voltaj şi Cătălin Botezatu.

Campania se va încheia marţi, 18 octombrie, când de la ora 20, în noua zonă de Food&Entertainment va avea loc un spectacol de Stand Up Comedy care îl va avea în prim plan pe Cristian Dumitru de la trupa "It's Show Time".