Dedicat zilei de 20 aprilie în care se sărbătoreşte eliberarea Oradiei, concertul folcloric de gală al căruia invitat special este Ioan Bocşa se va ţine până la urmă la Casa de Cultură a Sindicatelor şi nu în Piaţa Unirii, aşa cum fusese anunţat iniţial.

"Din cauza prognozei meteo anunţată pentru săptămâna aceasta, Concertul Folcloric de Gală Oradea Liberă – avându-l ca interpret principal pe Ioan Bocşa, anunţat pentru joi, 20 aprilie, ora 17:00, pe scena din Piaţa Unirii, se va muta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Parcul 1 Decembrie", a transmis Primăria. Chiar şi aşa, intrarea va fi tot liberă, în limita celor 700 de locuri disponibile în sală.

Concertul este organizat de Primăria Oradea prin Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR) cu ocazia Zilei de 20 aprilie, când este aniversată eliberarea oraşului Oradea prin intrarea în oraş a trupelor române conduse de generalul Traian Moşoiu.

Alături de Ioan Bocşa, pe scenă va urca Viorica Flintaşu, Traian Jurchelea, Sergiu Cipariu, Vlăduţa Lupău, Ovidiu Olari şi Loredana Călin, orchestra care-i va acompania urmând să fie condusă de Ovidiu Barteş.