Concertul dat, vineri seara, în Oradea de Nana și C-Block, faimoşi în anii `90 pentru piesele lor, n-a stârnit prea mult interes, în ciuda promovării, la show-ul din Arena Antonio Alexe asistând doar circa 600 de persoane.

Seara a mai cuprins spectacole de dans hip-hop și demonstrații de baschet acrobatic. 

Doar pentru amatori

Evenimentul a început cu o demonstraţie de Kangoo Jumps, oferită de Kinga Sebestyen şi echipa, iar apoi în faţa orădenilor au apărut cei de la Face Team (foto). Originari din Ungaria, aceştia au oferit un show de baschet acrobatic, folosindu-se de o trambulină.

După un show de dans oferit de trupa locală Switch Crew, urmat de o pauză neexplicată de circa 40 de minute, Nana a urcat pe scenă însoţit de solista Ora Solar interpretând hitul "Lonely", dar şi alte melodii mai puţin cunoscute.

Fiindcă în tribune se aflau circa 300 de orădeni risipiţi, MC-ul evenimentului i-a invitat pe toţi în zona VIP, unde se aflau cam tot atâţia curioşi. "Spectacolul e foarte bine organizat, dar nu e lume", a replicat un orădean din zona de lângă scenă.

Cel mai prietenos cu publicul orădean a fost unul dintre cei doi membri ai C-Block, Red Money, care au urcat pe scenă în jurul orei 22:15. După ce a cântat cele mai cunoscute melodii, între care "So strong out", artistul a coborât de pe scenă şi i-a îmbrăţişat şi s-a fotografiat cu orădenii care s-au aflat în primele rânduri (foto).

De altfel în timpul concertului şi artiştii Nana şi Ora Solar, au stat în backstage pentru a vedea show-ul. 

Baneş pe scenă

La un moment dat, membrii C-Block i-au chemat pe scenă pe cei care şi-au serbat fie ziua de naştere fie onomastica, dat fiind că vineri a fost sărbătoarea Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil. Între aceştia (trei la număr) s-a numărat şi Mihai Baneş, MC pe la evenimente şi totodată angajat al Consiliului Judeţean Bihor, care a dansat şi i-a îmbrăţişat pe scenă pe Red Money şi Jeanine Love, membrii trupei C-Block.

Red Money a făcut şi o mărturisire. "Săptămâna aceasta fratele meu a murit, dar eu nu am anulat concertul, pentru că mi-am dorit să vin aici, aşa că v-aş ruga să avem un moment de linişte timp de 10 secunde, iar apoi să aprindem lanternele pentru el", i-a rugat el pe cei prezenţi. 

La final, cei care au mai rămas în sală, circa 300 la număr, au avut parte bis al melodiei "So strong out", iar Rob Money a coborât din nou printre spectatori.