Pentru că temperaturile din aceste zile sunt foarte ridicate, Inspectoratul Școlar Județean Bihor a luat măsuri speciale pentru examenul de titularizare care va avea loc miercuri și la care s-au înscris peste 1.400 de persoane.

În centrele de examen care nu au instalație de răcire a aerului au fost montate ventilatoare sau aparate de aer condiționat. Mai precis, Colegiul Național Onisifor Ghibu și Școala Gimnazială Dacia au aer condiționat în toate sălile de examen, la Colegiul Național Emanuil Gojdu ventilația este asigurată cu sisteme de aer condiționat mobil și ventilatoare, iar la Colegiul Tehnic Traian Vuia sunt montate câte două ventilatoare în fiecare sală de examen.

În plus, candidaților li se permite să vină cu mini-ventilatoare de mână.

„Facem precizarea că este asigurată apă potabilă pentru toți candidații în toate centrele, precum și asistență medicală. Candidații pot veni cu mini ventilatoare de mână”, a transmis IȘJ Bihor.

Accesul candidaților în centrele de concurs va fi permis până la ora 8, iar examenul va începe la ora 9.

Concurența la examenul de titularizare din acest an e mare: s-au înscris 1.415 candidați pentru cele doar 105 posturi titularizabile, precum și pentru cele 1.345 de posturi didactice incomplete sau disponibile pentru angajare pe perioadă determinată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!