Fondul de investiții Transilvania Investments, principalul acționar al societății de Turism Felix SA, care administrează cunoscuta stațiune balneară din Bihor, a anunțat că începe anul 2024 cu o nouă echipă managerială.

Director general va fi un fost secretar de stat specializat în Turism în Elveția, secondat de o colegă care a activat în industria croazierelor mai bine de două decenii.

Manageri de top

„Turism Felix SA va începe anul 2024 cu o nouă echipă managerială: Răzvan Pîrjol și Alina Chefneux vor ocupa, începând cu data de 1 mai 2024, funcțiile de director general, respectiv director general adjunct”, a anunțat Transilvania Investments printr-un comunicat de presă difuzat marți dimineață, precizând că „experiența internațională a noilor manageri va ajuta la definirea strategiei prin care compania își propune să devină o destinație de top în turismul balneo și de wellness din Europa de Est”.

Potrivit Transilvania Investments, Răzvan Pîrjol lucrează în industria ospitalității încă din 1997, cu un parcurs profesional ce a inclus atât zona antreprenorială, cât și sectorul public (n.r. - fiind în trecut și secretar de stat) și privat, asigurând consultanță pentru importante branduri internaționale din turism”.

Pârjol a obținut licența în turism în 1994, ca absolvent al Institutului GLION din Elveția.

În ce o privește pe viitoarea directoare adjunctă, Alina Chefneux, Transilvania Investments arată că aceasta are un master în ospitalitate la același GLION Institute din Elveția și „a acumulat o experiență internațională de peste două decenii alături de unul dintre liderii mondiali în industria croazierelor”.

Transferul de responsabilități către noua echipă de conducere este în derulare, cei doi noi manageri urmând să preia atribuțiile complet începând cu data de 1 mai 2024, mai transmite compania de investiții.

Obiectiv: dezvoltarea

„Dezvoltarea ofertei Turism Felix, în special în zona de wellness & spa, este printre prioritățile anului ce urmează”, afirmă Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

SCT Felix, condusă din 2005 de directorul general Florian Serac, fost prefect al județului, a modernizat în ultimii ani stațiunea Băile Felix, dar și Băile 1 Mai, anul acesta finalizând, de pildă, investiții de peste 20 milioane euro, cum ar fi reabilitarea Hotelului Termal din Felix și a Aquapark Venus din 1 Mai.

Tranzacționată la Bursa de Valori București, SC Turism Felix SA este unul dintre cei mai mari operatori balneo din România, cu o capacitate de cazare utilizată de 1.743 locuri și o echipă de 600 de angajați, compania fiind specializată în servicii de agrement, tratament balnear, turism intern și internațional.

Transilvania Investments, care deține SCT Felix, este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din țară, listat la Bursa de Valori București, și administrează un portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!