După ce presa a publicat ştirea că Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral, a petrecut Revelionul la Băile 1 Mai, la Hotel Perla, unde, la plecare, vedeta TV ar fi făcut scandal de faţă cu alţi clienţi, refuzând să achite o notă de plată pentru servicii pe care le-ar fi comandat dar de care nu a beneficiat, Hotel Perla susţine că acest fapt nu s-a întâmplat, iar în presă au apărut informaţii false şi tendeţioase.

Directorul unităţii, Viviana Truţă, afirmă că informaţiile apărute sunt "departe de realitate" şi că în incinta complexului hotelier Perla nu a existat niciun incident.

"Doamna Ibacka nu a avut nicio altercaţie verbală cu recepţionera (Anca Suciu) care era de serviciu în ziua chek-outului, iar aceasta a achitat tot consumul fără să existe comentarii referitoare la nota de plată. Doamna Ibacka a fost prezentă la toate programările pe care le avea prestabilite în prealabil", afirmă reprezentanta hotelului, precizând că "acest scandal nu a existat deloc".

Pe de altă parte, pe pagina ei de Facebook, şi vedeta TV a negat întâmplarea.

Reacţiile vin după ce mai multe ziare centrale şi locale au publicat ştirea că, prezentă la Complexul Perla, prezentatoarea emisiunii "Cunoaşte, visează, iubeşte" de la Prima TV, Luna Ibacka, a solicitat mai multe proceduri pentru relaxare şi îngrijire corporală, de la împachetări cu ciocolată şi parafină, până la capsulă feng shui sau drenaj limfatic. Potrivit Cancan, cum procedurile se fac cu programare, iar unele erau dis-de-dimineaţă, vedeta a lipsit de la câteva şedinţe, din simplul motiv ca nu s-a trezit, dar a găsit, totuşi, pe nota de plată aceste servicii.

Sursa citată menţiona că degeaba i-a explicat recepţionera că ar fi trebuit să anunţe că nu le onorează, ca sa fie scutită de plata lor, pentru că iritată, Luana Ibacka ar fi făcut scandal, acuzând-o pe recepţioneră că o pune să plătească servicii de care nu a beneficiat. Toată scena ar fi fost urmarită de mai mulţi clienţi din hotel.