Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a susţinut duminică, live, pe Facebook, o conferinţă în care a început să prezinte măsurile propuse de partidul său pentru relansarea economică, "Repornim România", cu 28 de măsuri.

Conferinţa acestuia a fost întreruptă brusc, însă, după ce Marcel Ciolacu (52 ani) a început să tremure şi apoi s-a dezechilibrat, fiind susţinut să nu cadă de un alt bărbat.

Potrivit Digi24.ro, la faţa locului a fost chemată Ambulanţa pentru a evalua starea de sănătate a şefului PSD. Nu se ştie, însă, din ce motive lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău.

UPDATE:

Potrivit televiziunii Digi24, reprezentanţii PSD au precizat, printr-o informare, că liderul interimar al partidului şi-a revenit după episodul din timpul conferinţei şi că a părăsit sediul partidului, urmând să fie supus unui control medical. Acesta s-a dus la Spitalul Militar Central Carol Davila.

Tot Digi24 precizează că cei de la sediul partidului ar fi anulat, astfel, apelul la 112, iar Ciolacu a plecat cu maşina de protocol, cu şofer.

UPDATE 2: 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat duminică, lângă sediul partidului, că lui Marcel Ciolacu i-a fost făcut "un screening complet" şi este sănătos.

Întrebat dacă s-a plâns preşedintele PSD de nivelul de muncă din ultima perioadă, purtătorul de cuvânt al partidul a precizat că Ciolacu nu este genul care să se plângă şi că acesta a gestionat foarte bine toată presiunea. Totodată, el a spus că, la nivel "emoţional", Marcel Ciolacu a fost afectat de ieşirea preşedintelui României, Klaus Iohannis, la adresa lui, când l-a acuzat că vrea să dea Ardealul ungurilor. "Sigur au fost şi atacuri nedemne şi vorbesc de cel al preşedintelui Iohannis legat de trădare, care au avut un impact emoţional, dar nu şi-au pus amprenta asupra sănătăţii fizice cel puţin până astăzi”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD.