Aflată de 20 de ani pe piaţa din Oradea, Connect Group România este din multe puncte de vedere unitatea de top a grupului belgian. Nu doar datorită dimensiunii fabricii sau instalaţiilor de producţie avansate, ci şi pentru că aici există toate domeniile de activitate - asamblarea cablurilor, asamblarea plăcilor de circuite imprimate şi construcţiile modulare - toate sub acelaşi acoperiş.

Având motto-ul "să atingem excelenţa dincolo de aşteptările clienţilor noştri", Connect Group România continuă să se focuseze pe creşterea "amplă", atât în ceea ce priveşte cifra de afaceri, dar şi din punct de vedere al calităţii.

"Investim considerabil în utilaje noi, mai rapide şi mai bune, în produse software care cresc eficienţa producţiei noastre şi în instruirea celor care lucrează cu respectivele utilaje şi produse software", au precizat reprezentanţii companiei.

Proiectul pentru învâţământul dual "Campus Oradea" vine ca o gură de aer pentru firmele care şi-au dat seama că nu mai există forţă de muncă calificată şi îşi doresc să contribuie activ la dezvoltarea competenţelor necesare în diverse sectoare precum cel industrial, de mase plastice, instalaţii, construcţii etc.

În acest sens, Connect Group România sau Connectronics România a decis să se alăture acestui proiect. Debutul se face printr-o colaborare cu Colegiile Tehnice "Traian Vuia" şi "Mihai Viteazul", cu 5 locuri pentru specializarea - Electromecanic utilaje şi instalaţii industriale şi 12 locuri pentru specializarea - Electronist aparate şi echipamente.

Pentru a încuraja înscrierea elevilor la acest proiect, Connect Group România va acorda o busă de studiu în cuantum de 200 lei/lună, iar pentru cei care vor avea rezultate deosebite se va acorda încă o bursă de merit în valoare de 200 lei/lună. Transportul elevilor dinspre campus spre locaţia de practică va fi de asemenea asigurat.

După finalizarea studiilor, cei care au învăţat în Campus se vor putea angaja în cadrul companiei, beneficiind de condiţii avantajoase.

În momentul de faţă cei ce lucrează la noi se bucură de următoarele:

- Program de lucru în 2 schimburi

- Loc de muncă stabil

- Un mediu curat şi o echipă foarte prietenoasă

- Transport gratuit

- Tichete de masa în valoare de 30 RON/ZI

- Bonus de instalare (500 RON NET) oferit la o lună după angajare. 

- Bonus de recomandare (500 RON NET). Valabil pentru angajaţii noştri care ne recomandă o cunoştinţă.

- Actualizări salariale anuale

- Bonus anual

- Evenimente organizate cu angajaţii: petrecerea de sfârşit de an, picnicul familiei Connect, acţiuni de curăţenie, împădurit, Swimathon.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!