Duminică va fi o zi plină la Lotus Center. Dacă începând cu ora 17, sub cupola mare a centrului comercial va avea loc un program dinamic susţinut de Ars Nova care va arăta orădenilor ce înseamnă Zumba, Kangoo Jumps, Hula Hop, dar şi momente de show dance cu campioanele României, de la ora 18 va începe VIP Shopping.

În cadrul acestuia, în fiecare lună, orădenii au şansa de a câştiga vouchere de cumpărături de 1.000 de lei, din magazinele partenere la eveniment din incinta Lotus Center, însoţiţi de câte o vedetă naţională. "Luna aceasta, campania VIP Shopping a demarat pe 20 septembrie, iar de atunci toţi clienţii Lotus Center care au făcut cumpărături de minim 150 de lei au şansa de a câştiga vouchere în valoare totală de 1.000 de lei, dar şi o întâlnire cu artistul Connect-R. Extragerea tombolei va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, cu începere de la ora 10, la biroul de informaţii", a precizat Beatrice Szuhai, responsabil marketing al mall-ului.

Pe de altă parte, duminică, de la ora 19, în cadrul Fashion Week, va avea loc o prezentare de ţinute sport, grupate sub titlul "Sporty but stylish".

Totodată, de la ora 21, după partida de shopping, Connect-R va susţine un concert, sub cupola mare.