Arina Moş va fi noul director general al Administraţiei Social Comunitare din cadrul Primăriei Oradea. Potrivit surselor BIHOREANULUI, consiliera primarului Ilie Bolojan a câştigat, miercuri, concursul organizat la Bucureşti de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, fiind singurul candidat.

PNL-ista Arina Moş a susţinut o probă scrisă şi un interviu în faţa unei comisii formate din cinci persoane. Din comisia de examinare au făcut parte şi doi colegi de-ai acesteia din Primărie, ca reprezentanţi ai municipalităţii: Eugenia Borbei şi Eduard Florea, directorul juridic, respectiv directorul economic ai Primăriei Oradea.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, de mai multe săptămâni, angajaţii ASCO o dădeau deja drept câştigătoare a acestui concurs pe Arina Moş.

Zvonurile au fost alimentate şi de faptul că printre condiţiile de concurs stabilite de conducerea Primăriei s-a numărat aceea ca potenţialii candidaţi să fie absolvenţi în domeniul ştiinţelor juridice, adică tocmai specializarea pe care o deţine consiliera primarului Ilie Bolojan.

Din luna noiembrie a anului trecut, instituţia este condusă de directorul general adjunct Ioana Florea, care a preluat atribuţiile după ce PSD-istul Felix Cosma a plecat la conducerea Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.