Vicepreședintele CJ Bihor Călin Gal și directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor, Vitalyos Barna, au semnat miercuri, la sediul CJ Bihor, contractul pentru proiectarea și construirea autogării din orașul Săcueni.

Proiectul va fi realizat de asocierea dintre Biroul de Arhitectură Dărăban Radu Ioan și firmele Evalstar Serv și DHElectric System, contra sumei de 1,455 milioane lei (fără TVA), din care contribuția CJ Bihor este de 1 milion lei, iar diferența va fi asigurată de Primăria orașului.

Autogara din Săcueni va avea două peroane, o clădire cu o suprafață de 100 de metri pătrați, care va cuprinde o sală de așteptare, grupuri sanitare și două spații comerciale.

„Este cea de-a treia investiție de acest fel în orașele din județul nostru, după Marghita și Beiuș. Această stație va oferi condiții mai bune în cadrul sistemului integrat de transport județean de persoane”, a transmis Călin Gal, vicepreședinte al CJ Bihor.

Termenul pentru realizarea investiției este de 8 luni, din care 2 luni pentru proiectare și 6 luni pentru execuție, acesta curgând de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!