"Congregaţia Don Orione organizează consultaţii gratuite la matematică pentru elevii de clasa a VIII-a, indiferent de şcoală, care doresc să ajungă la un liceu bun, dar nu sunt bine pregătiţi la această materie", au anunţat reprezentanţii liceului.

Susţinerea orelor a început pe 19 februarie şi continuă în fiecare sâmbătă între orele 12.30 şi 14. Lecţiile sunt susţinute de profesoara Simona Chişbora la sediul liceului din strada Cazaban nr. 49 E.

Totodată, elevii nehotărâţi în privinţa carierei pe care vor să o urmeze pot să se consulte cu specialiştii aceleiaşi congregaţii, care le oferă tot gratuit consiliere şi orientare profesională. Aceste ore se adresează elevilor de clasele a XI-a şi a XII-a de la orice şcoală şi sunt ţinute între orele 12 şi 13.

Potrivit aceluiaşi comunicat, copiii, tinerii şi adulţii care vor să înveţe limbi străine precum engleză, germană, italiană, maghiară şi spaniolă se pot înscrie, contra cost, la cursurile susţinute la Centrul de Limbi Străine Don Orione, mai multe informaţii fiind disponibile la numărul 0359-409.729.