Proiectul estival al Muzeului Ţării Crişurilor continuă cu o seară dedicată comediei, sâmbătă, de la ora 20, când invitatul special în parcul instituţiei de cultură va fi actorul Doru Octavian Dumitru, care promite să aducă zâmbete pe feţele tuturor spectatorilor.

Potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al MŢC, comediantul devenit cunoscut în anii `90 şi începutul anilor 2000 va prezenta spectacolul "Buricul pământului 2".

"Doru Octavian Dumitru este cunoscut pentru abilitatea sa de a aborda subiecte actuale şi diverse, într-o manieră amuzantă şi inteligentă. Prin umorul său fin, el reuşeşte să atingă corzi sensibile ale societăţii, prezentând situaţii şi personaje cu care publicul se poate identifica. De-a lungul carierei sale bogate, a reuşit să creeze şi să dezvolte un repertoriu vast de personaje, fie că este vorba despre figuri istorice reinterpretate într-o manieră inedită sau despre stereotipuri moderne surprinse cu ironie şi empatie", se arată în comunicat.

Spectacolul face parte din proiectul estival al muzeului, intitulat "Tipografia de idei", în cadrul căruia până în 10 septembrie vor avea loc o sumedenie de evenimente printre care concerte date de Iris și Cargo. 

Intrarea este liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!