Un călător aflat într-un autobuz de pe linia 14 s-a arătat recalcitrant joi dimineaţă, după ce a fost prins că circula fără bilet. Deşi a încercat să fugă, într-un final, bărbatul a fost prins de controlori în staţia de la Penny Market din Ioşia, moment în care a devenit violent şi a început să înjure.

"Bărbatul a fost foarte agresiv, a început să înjure şi să ameninţe că îi omoară. Călătorul avea asupra sa o pungă pe care o agita ameninţător, fapt care a atras atenţia unuia dintre controlori. La o observaţie mai atentă, acesta sesizat că, în fapt, omul ţinea, mascat de pungă, mânerul unui cuţit. Încercând să-l imobilizeze astfel încât să nu rănească pe nimeni, unul din membrii echipei a alertat apoi telefonic organele de poliţie", a precizat pentru BIHOREANUL inspectorul Carmen Tocuţ, de la biroul de relaţii cu presa al OTL.

La sosirea poliţiştilor, călătorul recalcitrant s-a mai liniştit, iar controlorii i-au întocmit un proces verbal de contravenţie. "Cum era de aşteptat, călătorul contravenient n-a semnat procesul verbal, părăsind staţia, dar nu înainte de a vărsa din nou potopul de înjurături la adresa controlorilor", a mai spus purtătorul de cuvânt al OTL.