C O N V O C A T O R

În conformitate cu prevederile Legii nr.31/1990 rep. și ale Actului Constitutiv al Societăţii PROIECT BIHOR S.A., Consiliul de Administrație al SC Proiect Bihor SA cu sediul în Mun. Oradea, str. General Gheorghe Magheru nr.23, Jud.Bihor, înregistrată la O.R.C. Bihor sub Nr. J05/286/1991, C.U.I.: RO67116,

Convocă ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ A ACȚIONARILOR pentru data de 10.03.2023 orele 12:00, la sediul secundar / P.L. al societăţii din Mun. Oradea, str. Calea Borşului nr.12C, jud.Bihor, pentru toți acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor S.C.ProiectBihor S.A.până la data de 10.03.2023.

Ședința de Adunare Generală a Acționarilor are următoarea Ordine de Zi:

1. Realegerea membrilor Consiliului de Administrație pentru un mandat de 3 ani, în următoarea
-    Președinte CA – Dume Simona-Mariana, de profesie Consilier Juridic;
-    Vicepreședinte CA- Dume Florin Gabriel, de profesie Inginer;
-    Membru CA – Judea Simona-Zenovia, , de profesie Expert legislaţia muncii.
Lista cuprinzând informatii cu privire la numele, localitatea de domiciliu si calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, putând fi consultată şi completată de aceştia.
2. Realegerea comisiei de cenzori a societății pentru un mandat de 3 ani, în următoarea componenţă:
-    Marinău Florina-Mirela, de profesie Economist;
-    Hepeş Mihai-Octavian, de profesie Economist;
-    Şpan Darius-Lucian, de profesie Consilier juridic.

În cazul în care cvorumul necesar nu se va întruni la data și ora menționată pentru prima convocare, Adunarea Generală Ordinară se convocă – a doua convocare, pentru data de 11.03.2023 orele 12:00 la sediul secundar /P.L. al societăţii din Mun. Oradea, str. Calea Borşului nr.12C, jud.Bihor, cu aceeași ordine de zi ca la prima convocare,  hotărârile urmând a se adopta cu majoritatea prezentă la a doua convocare. Acționarii pot participa la adunarea general ordinară, personal sau prin reprezentanți în baza unei procure speciale, conform dispozițiilor legale, care se depun la sediul societății până inclusiv data de 10.03.2023 orele 11:00.

Pentru orice detalii sau informații vă stăm la dispoziție și la Nr. Tel. 0259/415827. 

(advertorial)