Lady Gaga apare pe coperta revistei V Magazine în pielea goală, alături de logodnicul ei, Taylor Kinney, după o partidă de sex, potrivit gandul.info.

Cântăreaţa şi iubitul ei au făcut amor printre vopsele şi pânze şi s-au pozat pentru V Magazine, unde Gaga este director editorial. "Am facut sex printre vopselurile din studioul lui de pictura, intr-o duminica dimineata la Chicago. Am facut sex impotriva terorismului si am discutat despre oamenii din lumea aceasta care sufera din cauza violentelor de tot felul. Am facut sex impotriva violentei", a spus cantareata.

Lady Gaga a mai marturisit ca sexul pe podea, printre vopsele, este un fel de traditie de cuplu. "Inca de cand ne-am intalnit, Taylor deseneaza si picteaza pe tot corpul meu. In urma cu multi ani, in timp ce locuiam in secret in San Diego, ne-am prabusit pe podeaua apartamentului lui, iar atunci mi-a spus ca vrea sa faca dragoste cu mine printre tablouri. Din diferite motive nu am apucat sa facem acest lucru pana in acea duminica dimineata, la Chicago", a mai adaugat vedeta.

Numărul din primăvară al revistei V costă 50$ şi încasările vor ajunge la fundaţia cântăreţei, Born This Way.