Asociaţia Pro Bambini îi invită pe copii să-şi arate latura darnică şi să-şi ajute semenii. Joi, la Casa de Cultură a Sindicatelor, între 15.30 şi 17, şi la Liceul Don Orione, între 14.30 şi 16, va avea loc cea de-a patra ediţie a Târgului de Jucării, care are ca scop strângerea de fonduri în scop caritabil.

La eveniment sunt aşteptaţii şcolarii dispuşi să renunţe la câte o jucărie scoţând-o la vânzare pentru ca toate veniturile să fie folosite pentru ajutorarea micuţilor cu o situaţie precară din Asociaţia Pro Bambini.

"Le cerem să renunţe la o jucărie pentru alţi copii. Avem parteneriate cu mai multe şcoli din Oradea, dar orice copil poate să participe fie punând spre vânzare o jucărie, fie cumpărând una", a declarat Crina Dobocan, preşedinta Asociaţiei Pro Bambini. Cei care îşi expun jucăriile sunt aşteptaţi la locul evenimentului cu o jumătate de oră mai devreme.

Prin acest eveniment se urmăreşte şi dezvoltarea răspunderii sociale şi a spiritului caritabil pentru copiii implicaţi în acest Târg, a cărui primă ediţie a avut loc în 2009. Târgul de Jucării este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor şi 18 şcoli şi licee din oraş.