O gradinita particulara din Constanta a fost luni de zile lagar pentru copiii inscrisi acolo. Uimiti ca cei mici sunt tot mai speriati si au rani pe corp, parintii au intrat in posesia imaginilor inregistrate de camerele de supraveghere si au avut un soc.

Potrivit Stirile Pro TV, fetitele si baietii lor erau molestati de educatoare, care, ca sa scape de plansete si sa ii adoarma repede, le dadeau sa bea vin. Umilintele nu se opresc aici. Daca faceau pe ei, pruncii erau pedepsiti sa doarma in asternuturi ude.

Dialogurile dintre cele care ar fi trebuit ii educe si ingrijeasca sunt halucinante. Educatoarele le dadeau sa bea alcool ca sa adoarma mai repede la pranz.

Intr-una dintre scenele socante o femeie bruscheaza un copil si il trage puternic de mana. Apoi il loveste pe baietelul speriat asezat pe pat.

"Mama daca-ti dau doi pumni in capatana, culca-te ca te trantesc de nu te vezi acuma, cu tot cu pat  te dau afara in frigul ala...", striga una dintre educatoare la un copil.

La scurt timp, educatoarea il impinge pe copil cu piciorul apoi il scoate afara. Nici plansetele celor mici nu le indupleca pe femei. Tarati pe holuri, bruscati si loviti, copiii sunt de-a dreptul infricosati.

Umilintele la care erau supusi copilasii merg si mai departe. O fetita care a facut pe ea a fost obligata sa doarma murdara. Ba mai mult, o angajata o obliga sa miroasa locul. Plangand, cea mica se ghemuieste.

Constiente ca fac ceva rau femeile incercau sa-si ascunda faptele si, uneori, stergeau imaginile de pe camerele de supraveghere. Cinismul discutiilor este bulversant.

"Ne uitam si azi la camera aia fata, poate se vede ca l-am mazilit..."

"Nu l-am tras de par vineri pe asta ?"

"Si ?"

"Vineri, si tu si eu !"

"Si ? De aia nu mai pot ! "

"Putin scuturat asa sa se limpezeasca ! "

"Mie mi-e frica..."

"Fiul meu chiar a avut tulburari de somn ca urmare a tratamentului aplicat si amenintarilor primite din partea personalului didactic cu corectiile ce urmeaza sa-i fie aplicate de aceasta persoana, in sensul ca vorbea in somn si spunea ca nu vrea la doamna Vali", spune unul dintre parinti.

Plangerea depusa de parinti a ajuns deja in instanta, iar patru dintre angajate sunt cercetate penal, doua dintre ele in arest la domiciliu.