Situație revoltătoare la Spitalul Județean Botoșani, unde o mămică internată cu copilul pe secția de Pediatrie a filmat cum gândacii colcăie în saloane, scrie site-ul stirileprotv.ro.

”În imagini se poate vedea cum merg gândaci prin saloane. Mizeria ruptă parcă dintr-un film de groază și, dacă vă uitați mai bine, se poate vedea și cum intră curentul pe la geam. Venim în spital să ne tratăm copiii și iei alte boli și ne mai mirăm și de ce. Unde este Ministerul Sănătății?”, a comentat mama, o tânără de 20 de ani.

După ce femeia a postat imaginile pe Facebook, reprezentanții spitalului au mutat-o într-un alt salon. La Digi 24, mama a susținut și că medicii și asistentele i-au reproșat că s-a plâns public despre problema gândacilor.

Managerul unității medicale s-a scuzat spunând că de vină ar fi clădirea, care este prea veche.

„Am discutat deja cu medicul de gardă. I-am solicitat să mute pacienții din salonul respectiv, până la dezinsecția totală. Am solicitat o notă explicativă responsabilului cu dezinsecția în spital. S-a stropit chiar în urmă cu câteva zile. Din păcate, vorbim și de o clădire foarte veche și astfel de probleme continuă să apară. Tocmai de aceea facem demersuri pentru o nouă clădire pentru Secția de Pediatrie”, a declarat Monica Adăscăliței, managerul general al SJU Mavromati, pentru Monitorul de Botoșani.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!