Orădeanca Anca Manea, creatoare de rochii de seară, şi-a lansat vineri seara la restaurantul "A nonna Lia", fostul Corola, o agenţie de modelling şi impresariat artistic dedicată în exclusivitate copiilor cu aptitudini fizice şi artistice deosebite.

Deşi cursurile agenţiei se vor deschide oficial abia în septembrie pentru copii cu vârste între 2 şi 12 ani, lansarea agenţiei a avut loc vineri seară, cu o prezentare de modă a mai multor copii, care au purtat creaţiile Dianei Barbur, masterandă în design vestimentar.

La evenimentul organizat de Anca Manea şi Marius Molan, managerul agenţiei Mr. M Models, sub sloganul "Copilărie, zâmbet, inocenţă", au participat în jur de 100 de persoane, printre care şi părinţii micuţilor care au defilat ca nişte profesionişti.

"Prin astfel de evenimente dorim să milităm împotriva abuzului asupra minorilor, a violenţei domestice şi a oricăror fapte care le-ar putea compromite copilăria acestor micuţi inocenţi", a precizat Marius Molan, unul dintre organizatori.