Echipele de la grupa de copii născuţi în anul 2004 a clubului FC Bihor au participat duminică la turneul de la Satu Mare, dotat cu Cupa Rolcris.

Competiţia a reunit la start un număr de 16 echipe, care în prima fază au fost împărţite în patru grupe a câte 4 formaţii.

Cele două echipe ale clubului FC Bihor, antrenate de Marius Suciu, au fost repartizate în grupele B şi C. Din grupa B a făcut parte prima formaţie a CS FC Bihor, alături de echipele Unirea Dej, Primavera Satu Mare şi Olimpia Satu Mare.

Echipa FC Bihor II a fost repartizată în grupa C, alături de formaţiile Plimob Sighet, Someşul Satu Mare şi Viitorul Zalău.

În faza grupelor, FC Bihor I a înregistrat numai victorii: 3-1 cu Olimpia Satu Mare, 5-0 cu Primavera Satu Mare şi 3-1 cu Unirea Dej. Astfel echipa a ocupat prima poziţie şi s-a calificat pentru semifinale.

FC Bihor II a obţinut două victorii (4-2 cu Plimob Sighet şi 2-0 cu Someşul Satu Mare) şi o înfrângere (2-3 cu Viitorul Zalău), ocupând locul II şi calificându-se pentru faza locurilor V-VIII.

În semifinale, FC Bihor I a întâlnit formaţia gazdă, Juniorul Satu Mare, pe care a învins-o cu scorul de 3-0, la capătul unui joc bun, bazat pe posesie şi circulaţia mingii. Pe lângă cele trei goluri, orădenii au mai ratat şi o serie de alte ocazii.

În finală, prima echipă a clubului "roş-albastru" a întâlnit formaţia Universitatea Cluj. Meciul cu clujenii a fost dominat categoric de elevii antrenorului Marius Suciu, consemnându-se multe ocazii de poartă, însă nefructificate, astfel că s-a ajuns pentru departajare la loviturile de departajare, unde FC Bihor I s-a impus cu scorul de 2-1.

Dacă prima echipă a clubului orădean a câştigat turneul, cea de-a doua, situată pe locul second în grupa C, a luat calea fazei locurilor V-VIII ale turneului, unde, mai întâi a întâlnit formaţia FC Zalău, pe care a învins-o cu scorul de 2-1.

Pentru locurile V-VI, componenţii echipei secunde a clubului FC Bihor au întâlnit echipa FC Carei, de care au fost învinşi la loviturile de departajare, ocupând, în final, locul al VI-lea.

Pe lângă trofeul cucerit de prima echipă pentru adjudecarea turneului, tinerii fotbalişti ai clubului de fotbal fanion a judeţului Bihor au mai primit două premii special. George Martin a fost declarat golgheterul turneului, iar Aris Morar cel mai bun jucător al turneului.

Antrenorul Marius Suciu i-a evidenţiat însă şi pe Mark Kovacs, Andreas Ştiube, Patrik Gânţe şi Răzvan Sime.