După ce echipele de juniori au reuşit să-şi adjudece titlul naţional, şi formaţia de copii de la secţia de polo a clubului Crişul Oradea este pe cale să realizeze aceeaşi performanţă în această vară. Asta după ce la primul turneu final al Cupei Federaţiei, competiţie similară cu Campionatul Naţional de la juniori, elevii antrenorului Cosmin Goina s-au impus în toate cele şapte partide disputate.

Faptul că tinerii poloişti orădeni pornesc cu prima şansă pentru adjudecarea titlului naţional la copii este întărit de rezultatele pe care CS Crişul le-a înregistrat la turneul de la Bucureşti, desfăşurat în perioada 1-4 august, unde s-au impus clar, în unele meciuri chiar foarte clar.

Astfel, la primul turneu final al Cupei Federaţiei la polo copii, orădenii au câştigat cu 8-4 în faţa celor de la Viitorul Cluj, cu 12-1 disputa cu Aqua Sport Târgu Mureş, cu 20-0 meciul cu CSM Cluj, cu 17-3 confruntarea cu Dinamo, cu 9-6 jocul cu Steaua, cu 10-4 disputa susţinută în compania celor de la CSŞ 1 Bucureşti şi cu 9-5 jocul cu Triumf Bucureşti.

În urma acestor rezultate, echipa CS Crişul este marea favorită la câştigarea competiţiei, lucru apreciat şi de directorul clubului Crişul, Ionel Bungău, care consideră că "în proporţie de 90% titlul este al nostru".

Cel de-al doilea şi ultimul turneu final al cupei Federaţiei la polo copii este programat la Oradea în perioada 15-17 august. Până atunci însă, în acest sfârşit de săptămână, în perioada 7-10 august la avea loc la Bucureşti şi primul turneu final al juniorilor III, unde participă, de asemenea, şi echipa clubului orădean Crişul.