După ce au încheiat turul de campionat, micuţii fotbalişti născuţi în anul 2003 de la FC Bihor s-au delectat de Sfântul Nicolae, cu diferite jocuri în cadrul complexului Oradea Shopping City, unde au primit şi cadouri de Moş Nicolae.

Acţiunea a început sâmbătă dimineaţă la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", unde elevii antrenorului Sorin Pop au disputat un joc amical în compania colegilor de club născuţi în anul 2004. Înainte de această a avut loc însă o selecţie pentru copii născuţi în anul 2003.

Pe urmă, grupa de 2003 de la FC Bihor a plecat spre Oradea Shopping City, unde tinerii fotbalişti au jucat biliard şi bowling, iar mai apoi, la bradul din cadrul complexului au primit cadouri de Moş Nicolae.

"În finalul unui an bun pentru grupa de 2003, am ţinut să încununăm evoluţia lor prin marcarea acestui eveniment într-un cadru adecvat, prin care copiii să simtă spiritul sărbătorilor. Am avut un tur bun de campionat, dar dorim să atragem şi alţi copii noi la echipa noastră", a declarat antrenorul Sorin Pop.