Trupa Hotel FM a cântat, luni seară, pentru ultima oară în cadrul aceleaşi emisiuni împreună cu ceilalţi 15 finalişti, înainte de finala naţională. În cadrul emisiunii Eurofan, prezentată de Gianina Corondan, aceştia au fost încurajaţi de susţinătorii lor, care le-au pregătit momente artistice surpriză.

Orădenii au fost încurajaţi de copiii trupei Meda Music, care au interpretat piesa „Come as one" într-o variantă reorchestrată. „A fost o surpriză din partea TVR pentru noi. Am fost surprinşi când i-am auzit cântând piesa mea. Mai ales deoarece colaborez cu micuţii din grupul Meda Music şi cu Meda Horjean de mai mult timp", a declarat pentru BIHOREANUL, compozitorul Gabriel Băruţa. El mai spune că pentru Hotel FM urmează o săptămână plină cu pregătiri şi repetiţii.

În cadrul aceleaşi emisiuni, imediat după momentul fanilor, concurenţii au interpretat piesele finaliste la Eurovision 2010. Pe 6 martie, de la ora 21, orădenii vor interpreta melodia „Come as one" în selecţia finală a competiţiei şi speră să câştige biletul spre Oslo, pentru a reprezenta România în finala europeană Eurovision.