Copiii care fac cursuri de dans la Palatul Copiilor din Oradea s-au întors cu medalii de la Concursul Internațional „Ghiocelul de Argint”, organizat la Arad în ultimele zile ale lunii aprilie.

Aceasta a fost a 28-a ediție a competiției și a reunit un număr mare de concurenți din țară și din Republica Moldova, Polonia, Serbia, Croația, Ungaria, Germania și Slovacia.

„Deși nivelul competiției a fost unul ridicat, copiii de la Palatul Copiilor Oradea și din structurile Aleșd și Marghita au reușit obținerea unor rezultate și medalii frumoase”, se arată într-un comunicat transmis de profesori.

Dansatorii din Bihor au obținut mai multe medalii de aur, argint și bronz. Mai precis, Formația Kalliope, coordonată de profesoara Anca Kovacs, a obținut locul II și locul III la categoria de vârstă clasele II – IV, Dans contemporan și Fantezie coregrafică; formația Artmove, din Clubul Copiilor Marghita, coordonată de profesoara Camelia Jolța, a luat locul III la categoria de vârstă clasele II – IV, Dans modern, iar formația Palatul Copiilor Oradea II, coordonată de profesoara Luminița Morar, s-a clasat pe locul III la categoria de vârstă clasele V -VIII, Dans contemporan.

La Dans modern și Fantezie coregrafică, formația Metaphoric, de la Clubul Copiilor Aleșd, coordonată de profesoara Adela Merca, s-a clasat pe locul III la categoria de vârstă clasele IX – XII, iar la Fantezie coregrafică și Show revue, formația Illusion coordonată de profesoara Amalia Cosmina Pop, la categoria de vârstă clasele IX – XII, s-a clasat pe locurile I și II. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!