ERA Park Oradea îşi invită cei mai mici dintre prieteni la Teatru de păpuşi!

Spectacolul "Capra cu trei iezi", susţinut de Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria, se va desfăşura sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 11, în sala de evenimente a complexului comercial. Este vorba despre o adaptare modernă a poveştii, în care scriitura lui Ion Creangă se împleteşte cu un spectacol muzical inedit şi numere de magie, în regia lui Daniel Vulcu.

Personajele sunt viu colorate, cu ajutorul păpuşilor în stil "muppet". Întreg scenariul este unul fantastic şi haios. Lupul, de exemplu, este un aiurit, încercând la un moment dat chiar să joace fotbal cu un arici ghem, iar în casa caprei, în loc de vin, bea oţet. Pe tot parcursul piesei, copiii vor fi îndemnaţi să interacţioneze cu personajele.

Din distribuţie fac parte actorii Zentania Lupşe (în rolul Caprei), Armanca Serac (Ieduţa), Florian Silaghi (Ied), Alexandru Pop (Ied), Florin Stan (Lupul). Animalele pădurii prind viaţă cu ajutorul actorilor Rin Tripa, Andrei Fazecaş şi Igor Lungu.

După spectacol, toţi copiii sunt invitaţi sub cupola centrului comercial, pentru a tăia şi savura împreună tortul aniversar, oferit de ERA Park şi Hypermarket Carrefour ERA.

Intrarea este gratuită pentru toată lumea, aşa că vă aşteptăm cu drag!

Aflaţi mai multe despre evenimentele centrului comercial accesând site-ul era-oradea.ro sau pagina de facebook ERA Park Oradea.