Vremea s-a răcit, aşa că în acest sfârşit de săptămână copiii orădenilor sunt aşteptaţi din nou la ERA Park, unde vor avea parte de distracţie garantată.

Seria filmelor de animaţie gratuite continuă sâmbătă, când de la ora 11, micuţii sunt invitaţi din nou în lumea aventurilor, la filmul "Regele Leu 2", iar duminică, de la aceeaşi oră, la "Universitatea Monştrilor".

Ambele animaţii vor rula în sala de evenimente a ERA Park şi, pentru a fi pe înţelesul tuturor, vor fi dublate în limba română. Intrarea este gratuită, atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

Şi nu este totul. Pentru că se apropie Sărbătorile Pascale, sâmbăta aceasta, între orele 17 şi 19, BombonERA îi invită pe cei mici la atelierul "Fabrica iepuraşilor de Paşte".

Micuţii vor fi încântaţi să facă cunoştinţă cu iepuraşi reali şi să picteze diverse figurine tematice, de Paşte, alături de îndrăgita mascotă a centrului comercial.
Atelierele BombonERA s-au dovedit a fi un succes de-a lungul timpului pentru că, pe lângă posibilitatea de a deveni mai sociabili şi de a lega noi prietenii, copiii învaţă aici lucruri folositoare şi interesante.