Demarat sâmbăta trecută, pe terenurile clubului Sportiv "Voinţa" Oradea, proiectul "Tenisul pentru toţi" continuă şi-n acest sfârşit de săptămână.

"Este un proiect care îşi propune să aducă pe terenul cu zgură roşie cât mai mulţi copii îndrăgostiţi de sportul alb. Stimulaţi şi de rezultatele Simonei Halep, noua stea a sportului românesc, tot mai mulţi copii şi nu numai se îndreaptă spre terenurile de sport. Părinţii sunt primii care conştientizează faptul că mişcarea pentru sănătate este, printre altele şi cel mai ieftin medicament", a declarat Mircea Drăgoi, directorul clubului organizator, CS Voinţa.

Astfel, antrenorii şi instructorii clubului îi aşteaptă pe copii şi sâmbăta aceasta la baza de tenis.

Mucenic Chirilov, Ioan Temian, Mircea Monenci, Nicolae Matache şi Mircea-Teodor Drăgoi (la care se vor adăuga şi alţii) sunt câţiva dintre tehnicienii care sâmbătă şi-au oferit serviciile, prin voluntariat, pentru ca şi copiii din familii cu venituri mici să înveţe forehandul, backhandul sau serviciul.

Potrivit organizatorilor, cei care nu s-au înscris încă o pot face sunând la numărul de telefon 0723391348.

"Cursurile vor continua pe toată perioada vacanţei şi a anului 2014, iar dacă vor exista condiţii şi în sezonul rece", a mai declarat Mircea-Teodor Drăgoi, directorul CS Voinţa.