Etapa Campionatului Naţional atletism pentru copii I, II şi III desfăşurată la începutul săptămânii la Bucureşti a adus pentru sportivii orădeni ai clubului LPS Bihorul 11 clasări pe podium. Cele mai bune rezultate au fost obţinute la categoria copii II, unde au fost cucerite două locuri I, prin Kiraly Balint, la săritura în înălţime, cu un rezultat de 1,30 m, şi Eusebiu Junc, la greutate, cu 9,40 m.

La aceeaşi categorie au mai fost ocupate şi două locuri II, prin Anda Pogăceanu, la înălţime, cu 1,20 m, şi acelaşi Kiraly Balint, la lungime, cu 4,29 m.

Categoria copii I a adus pentru tinerii atleţi de la CSS LPS Bihorul tot patru clasări pe podium, dar doar un singur loc I, obţinut de Dan Cosma, la 800 m, cu timpul de 1:24,43 min. Pe poziţia secundă s-au situat David Barabas, la 60 m, cu 7,96 sec., şi Mihaela Meze, în proba de săritură în înălţime, cu rezultatul de 1,39 m. În fine, David Barabas a ocupat şi un loc III, la 200 de metri, cu timpul de 27,69 secunde.

La copii III, orădenii au cucerit un loc II, prin Denisa Coita, în proba de biatlon, cu 824 puncte, şi două locuri III, prin Larisa Brândaş, în probele de 40 m, cu timpul de 6,80 secunde şi la lungime, cu o săritură de 3,60 m.

În total, atleţii pregătiţi de profesorii Florina Cozac, Korodi Ibolya, Beni Laszlo, Olah Robert, Alin Vaşadi şi Mariana Preda, au obţinut 3 locuri I, 5 locuri II şi 3 locuri III.

Pe lângă aceste rezultate, orădenii s-au mai aflat în apropierea podiumului de premiere, prin cele 2 locuri IV şi 3 locuri V.