O delegaţie de nouă copii de la LPS-CSS Liberty Oradea, condusă de profesorul Emil Morar, a participat în perioada 24-25 mai la Bucureşti la întrecerile celei de-a doua ediţii a turneului de judo pentru copii organizat de campioana olimpică Alina Dumitru şi clubul Steaua Bucureşti.

Competiţia, desfăşurată în Sala "Lucian Grigorescu", a fost una deosebit de animată, la startul ei aliniindu-se peste 750 de sportivi şi sportive de la 40 de cluburi din întreaga ţară.

Cei 9 copii de la LPS-CSS Liberty Oradea a avut o comportare bună la acest turneu, cucerind 5 medalii şi alte 4 clasări în apropierea podiumului, "scopul de a acumula experienţă şi a realiza cât mai multe meciuri, fiind atins", a declarat, la întoarcere, antrenorul Emil Morar.

Cele mai bune evoluţii la acest concurs, le-au avut: Alexandru Popa (46 kg) şi Alex Creţ (50 kg), situaţi pe primul loc în cadrul categoriei de copii II (U 14). Pe locul II s-au situat: Cristian Popa (50 kg) la copii II (U 14) şi Aida Ludescher (32 kg) la copii III (U 12), iar pe poziţia a III-a, Dominik Ludescher (50 kg) la copii II (U 14).

Au pierdut pentru medaliile de bronz, clasându-se pe locul V, Robert Boldiş (38 kg) şi Dragoş David (+60 kg), ambii la categoria de vârstă copii II (U 14).

Cu doar două victorii şi două înfrângeri, au reuşit o clasare doar pe locul VII, al categoriilor lor de greutate: Paul Morar (34 kg) la copii III (U 12) şi David Kasziba (+60 kg) la copii II (U 14).