Un copil de doi ani și două luni a fost rănit și dus la spital după ce a fost lovit de o motocicletă, condusă neregulamentar de un tânăr de 18 ani pe Vasile Alecsandri din Oradea, o stradă pietonală. 

Accidentul s-a petrecut marți seara, iar motocicleta era condusă de un tânăr de 18 ani, care deținea permisul necesar, de tip A1. 

Apelul 112 a fost înregistrat la ora 19.58. „Din investigațiile efectuate de polițiștii rutieri orădeni, la fața locului, s-a constatat că un tânăr de 18 ani din Oradea, în timp ce conducea un motociclu pe strada Vasile Alecsandri din Oradea, înspre strada Piața 1 Decembrie, într-o zonă în care circulația vehiculelor este interzisă în ambele sensuri, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi accidentat un minor de 2 ani și 2 luni, din Oradea, care circula, în mod regulamentar, în calitate de pieton, pe strada Vasile Alecsandri”, se arată într-un comunicat trimis miercuri de comisar șef Alina Fărcuța, purtătoarea de cuvânt a IPJ Bihor. 

Potrivit informării, „în urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”. Din fericire, micuțul nu a suferit răni grave. 

Tânărul aflat pe motocicletă a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!