Medicii de la Ambulanţă au fost solicitaţi să intervină marţi pentru a-i acorda primul ajutor unui băieţel în vârstă de un an şi jumătate, din Cheşereu. "Băieţelul a fost găsit decedat, în stop cardio respirator depăşit. Avea contuzii multiple, prin agresiune", au declarat surse medicale. Se pare că micuţul ar fi fost lovit în repetate rânduri de concubinul mamei sale, în vârstă de 21 de ani.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, moartea bebeluşului a fost cauzată de fapt de bronho-pneumonie agravată. "În cauză nu există suspiciuni de omor", a menţionat inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Totuşi, cercetările continuă, deoarece anchetatorii trebuie să stabilească cine a provocat rănile de pe trupul copilului şi dacă acestea au legătură cu moartea sa.

"Există un dosar de moarte suspectă, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, şi se aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale, pentru a determina cu exactitate cauza morţii. Se fac totodată cercetări pentru a se determina împrejurările decesului", a confirmat procurorul Dorel Moţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Conform Pro TV, mama copilului are 21 de ani şi a divorţat recent de tatăl său. În urmă cu trei luni s-ar fi mutat cu concubinul ei, moment în care ar fi început şi necazurile. Apropiaţii povestesc că bărbatul îi bătea pe amândoi, mai ales pe copilaş, pe care avea pică. Marţi, tânăra s-ar fi dus la o vecină să bea o cafea şi l-a lăsat pe copil împreună cu tânărul şi sora acestuia. Când s-a întors, micuţul era leşinat şi plin de vânătăi pe corp. Medicii nu au mai putut face nimic.