Starea de sănătate a copilului lovit sâmbătă seară de un autobuz pe Calea Averescu s-a îmbunătăţit puţin, el fiind internat în continuare pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

"Faţă de ieri, dă semne de ameliorare. Îşi mişcă mâna, dar e în continuare sedat, are şi o contuzie toracică. O mică ameliorare există însă", a declarat, duminică, pentru BIHOREANUL, managerul Spitalului Judeţean, dr. Gheorghe Carp. Totuşi, medicii sunt încă rezervaţi în privinţa unui pronostic.

Între timp, poliţiştii l-au identificat pe micuţ. "Are şapte ani şi este orădean", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Alina Dinu. "Poliţiştii continuă cercetările, abia la finalul acestora se va şti vinovatul pentru producerea accidentului", a precizat Dinu.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19, băieţelul a fost lovit pe Calea Averescu de un autobuz ce făcea naveta pe ruta Oradea-Sâniob. Autobuzul era condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Ciuhoi. Băieţelul mergea cu bicicleta pe strada Mierlei, el locuind în zonă, şi a fost lovit când a ieşit pe strada Averescu.