Corina Ungureanu, fostă gimnastă şi actuală antrenoare, a ocupat locul al doilea în topul celor mai sexy 40 de gimnaste ale tuturor timpurilor, potrivit unui clasament realizat de site-ul sportiv Bleacher Report.

Gimnasta româncă a fost devansată de fosta sportivă din Spania, Almudena Cid, medaliată cu aur la gimnastica ritmică în urmă cu cinci ani. Locul trei în clasament a fost adjudecat de gimnasta americană Lacey Alexandra, urmată de compatrioata sa Alicia Sacramone şi de rusoaica Alina Kabaieva.

În top 40 mai apar şi Cătălina Ponor, care ocupă locul 19, Andreea Răducan pe poziţia 21, Floarea Leonida, pe 24, iar Sandra Izbasa se clasează pe locul 36.

Corina Ungureanu a câştigat în 1998, aur la Campionatele Europene de gimnastică atât cu echipa naţională a României cât şi cu exerciţiul ei la sol. Un an mai târziu, Ungureanu devenea campioană mondială la gimnastică, tot cu echipa României.

Românca, născută în 1980 la Ploieşti a fost mereu lipsită de inhibiţii, astfel şi-a arătat de mai multe ori corpul în poze nud pentru reviste destinate bărbaţilor.