Timp de două zile, sala de atletism din cadrul Complexului Naţional "Lia Manoliu" din Bucureşti a găzduit întrecerile Campionatelor Naţionale de atletism ale României. Competiţia a fost rezervată celor mai buni atleţi din ţară la categoriile de vârstă de seniori şi tineret.

Dintre sportivii bihoreni, de departe cel mai bun rezultat a fost obţinut de săritoarea Cornelia Deiac, care reuşit în urma evoluţiei sale să devină din nou campioană naţională de sală. Legitimată la CSM U Oradea, Cornelia a câştigat concursul de la Bucureşti, în proba de săritură în lungime cu un rezultat de 6,65 m, performanţă care reprezintă şi baremul de calificare pentru Campionatul Mondial de luna viitoare din Turcia.

În aceeaşi probă, Hallai Erika s-a situat în final pe locul al optulea, după o săritură ce a măsurat 5,71 m.

O surpriză extrem de plăcută pentru bihoreni a reuşit s-o realizeze Andrei Sasca, de la CSM U Oradea, cel care a devenit vicecampion naţional în cadrul aceleiaşi probe, dar la băieţi. Acesta a reuşit un rezultat de 7,62 m, în timp ce coechipierul său, Silviu Uivărăşan s-a situat pe locul III, cucerind medalia de bronz, după o performanţă de 6, 44 m.

În cadrul probei de săritura în înălţime feminin, Ligia Grozav (LPS U Oradea) s-a situat pe poziţia a patra la feminin, după ce a trecut peste ştacheta înălţată la 1,75 m. Cu această performanţă ea a devenit totodată vicecampioană naţională de tineret.

Tot în apropierea podiumului a încheiat concursul şi Lenard Norbert (CSM U Oradea), cel care în proba de triplusalt a încheiat pe poziţia a patra, cu o săritură de 15,59 m.

Competiţia din cadrul Complexului Naţional "Lia Manoliu" a reunit la start, în total, un număr de 294 de sportivi de la 75 de cluburi, dintre care 190 au fost băieţi, iar 104 fete.