Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş şi inspectorii vamali ai Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bihor au descoperit, luni, în jurul orei 19, un autovehicul care transporta produse cosmetice în valoare de 88.000 de lei, fără acte de provenienţă şi transport.

Produsele se aflau într-o maşină Toyota, cu număr de România, condusă de un orădean în vârstă de 37 de ani, care voia să le introducă în ţară prin Vama Borş.

"Echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a procedat la efectuarea controlului fizic asupra autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite 6.839 bucăţi produse cosmetice - vopsea de păr, şampon, balsam, lac fixativ, spumă de păr, gel de păr etc. pentru care şoferul nu deţinea documente de provenienţă şi de transport", se arată într-un comunicat trimis marţi de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Bihor.

Bunurile au fost confiscate de către Biroul Vamal Oradea conform prevederilor legale, iar şoferul a primit o amendă în valoare de 1.500 lei.