Costel Moza, economist și antreprenor orădean, este candidatul AUR la Primăria Municipiului Oradea, cu o platformă electorală orientată spre susţinerea afacerilor locale şi păstrarea valorilor tradiţionale, creștine, susținerea familiei tradiționale constituind o prioritate. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele AUR Bihor, Ciprian Blejan, candidatul AUR la funcţia de preşedinte al CJ Bihor.

Costel Moza (foto sânga), antreprenor cunoscut în Oradea, care în ultimii 10 ani a dezvoltat mai multe business-uri de succes în municipiu, aduce în prim-plan valorile familiei și credinței ca surse de inspirație, pledând pentru protejarea acestora într-un climat social tulbure.

Sunt un soț dedicat și un tată mândru de cei trei copii minunați. Familia mea este sursa mea de inspirație și motivație. Familia și credința sunt valorile fundamentale pentru care am decis să mă implic în viața politică, văzând că acestea sunt cel mai puternic atacate în aceste vremuri tulburi”, spune candidatul desemnat de Alianța pentru Unirea Românilor la funcţia de primar al Municipiului Oradea.

Suntem oameni pentru oameni!

Proiectele candidatului AUR la Primăria Oradea se concentrează pe promovarea dezvoltării echilibrate a orașului, fără a afecta bunăstarea cetățenilor, subliniind importanța continuării proiectelor cu impact pozitiv și asigurând transparență și eficiență în implementarea lor.

„Vreau să mă asigur că acestea sunt implementate în mod eficient și transparent și că nevoile comunității sunt întotdeauna prioritare. Avem un oraș în plină dezvoltare, dar care are nevoie de un echilibru și un dinamism care să aibă o mai mare atenție înspre locuitori. Consider că dezvoltarea nu trebuie să prejudicieze bunăstarea cetăţenilor acestui oraş”, susţine candidatul AUR la funcţia de primar al Municipiului Oradea.

Costel Moza, la fel ca Ciprian Blejan (foto dreapta), candidatul AUR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, are, deci, propuneri orientate spre „OM”, pornind de la îmbunătățirea sistemului educațional, diversificarea ofertei culturale și artistice a orașului și crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea talentelor și creativității locale.

Să fim sănătoşi!

Atât Costel Moza, candidatul AUR la Primăria Municipiului, cât şi Ciprian Blejan, candidatul AUR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, vor, însă, să facă o prioritate din păstrarea valorilor tradiţionale, creștine şi susţinerea afacerilor locale, prin reducerea birocraţiei, suport și facilități pentru antreprenorii locali, cu scopul de a stimula dezvoltarea economică a comunității.

Cei doi candidaţi au în plan dezvoltarea unui program prin care orădenii şi, totodată, locuitorii întregului judeţ, până la ultimul cătun, să aibă acces facil și echitabil la servicii medicale de calitate. „Discutăm în special despre persoanele vulnerabile, care au nevoie de programe și servicii dedicate. Dorim să sprijinim personalul medical în efortul de a oferi îngrijire de calitate pentru toți pacienții”, spune şi Ciprian Blejan, vicepreşedinte AUR Bihor şi candidatul la funcţia de preşedinte al CJ Bihor, care a dovedit, deja, că se poate: a adus în judeţ spitalul mobil AUR, care a oferit asistenţă medicală pentru sute de oameni din mai multe localităţi unde nu exista acces la astfel de servicii.

„Vă invităm pe toți să fim parte din această călătorie și să lucrăm împreună pentru a transforma aceste angajamente în realitate”, spune şi Ciprian Blejan, vicepreşedinte AUR Bihor şi candidatul la funcţia de preşedinte al CJ Bihor.

(advertorial AUR)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!