Instanţa Supremă a hotărât, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să emită mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Florin Costiniu, Costel Căşuneanu şi Marius Locic, în dosarul de corupţie ce îl are în centru pe senatorul PSD Cătălin Voicu, arestat şi el. 

"Am declarat recurs, nu fac niciun fel de comentariu", a spus Costiniu după ce a aflat decizia Instanţei. Căşuneanu le-a spus reporterilor, înainte de afla decizia instanţei, că nu se teme de nimic pentru că a spus adevărul.

Joi noapte, Căşuneanu, Locic şi judecătorul Costiniu au stat după gratii la Direcţia de Cercetări Penale, după ce au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore.

"Asta-i decizia, o acceptăm, ne-o asumăm", a spus Căşuneanu la sosirea la sediul DCP. Întrebat ce aşteptări are de la procesul programat luni, când se va judeca recursul formulat împotriva deciziei de vineri noapte a instanţei supreme, Căşuneanu a răspuns: Nu aştept prea multe, nu vedeţi că totu-i politic? Ce dracu'!".

Căşuneanu a fost ultimul dintre cei trei inculpaţi care s-a prezentat la DCP. Anterior, atât judecătorul Florin Costiniu cât şi celălalt om de afaceri arestat la cererea DNA în acest caz, Marius Locic, s-au prezentat singuri la DCP după ce magistraţii instanţei supreme au pronunţat decizia de a emite mandate de arestare.