Circa 500 de orădeni au ascultat, duminică seară, la Teatrul Regina Maria, un concert inedit, cu hituri internaţionale, dat de trupa Berki.ro alături de Oradea Big Band, o orchestră formată din profesionişti ai muzicii clasice, condusă de dirijorul Romeo Rîmbu.

Dirijorul, membru al clubului Rotary Oradea, care a organizat evenimentul, le-a mulţumit tuturor celor care au cumpărat bilete şi, ca atare, au sprijinit cauza acestuia, şi anume proiectarea unei săli de sport pentru copiii de la Căminul Felix din Sântandrei. Sala propriu-zisă ar urma să fie construită cu ajutorul unei fundaţii din Suedia, care şi-a anunţat intenţia de a ajuta.

Duminică seară, spectatorii s-au ales cu un show bine pregătit de muzică şi lumini, care a cuprins multe melodii de dragoste dedicate doamnelor şi domnişoarele în preambulul zilei de 8 martie: "Autumn leaves", "Sway", "Fly me to the moon", "Quando, quando, quando", "Could you be loved", "Feeling good", dar şi hituri recente, de pildă "Happy" şi "Uptown funk".

Maestrul Romeo Rîmbu a implicat şi publicul la un moment dat în partea artistică a spectacolului, învăţându-i pe cei prezenţi în sală, în loji şi la balcon să facă o armonie. Concertul s-a încheiat cu o versiune extrem de antrenantă a melodiei "Proud Mary".